Szél/jegyzet

A tiszta víz

2015. július 02. 19:05 - Budapest Boat Show

pilsnerur-bbs.jpgGondoljatok bele, egy egész éven keresztül dolgoztok valamin, de valójában ebből a 365 napból csak négy az, amikor az célcsoportod ténylegesen találkozik is a munkátok eredményével. Mi ez, ha nem időpocsékolás? Ennek kiküszöbölésére jött létre a Szél/jegyzet.

A Budapest Boat Show kiállítás szervezőiként, eddig is az volt a célunk, hogy a vitorlás életformát, hobbit közelebb hozzuk hozzátok, és betekintést nyújtsunk ebbe a zártnak tűnő, de sokszínű és igenis nyitott világba. Ezzel a bloggal ezt a jó esetben is négy napot szeretnénk kibővíteni, hogy ne csak a kiállításon találkozzatok hajókkal, sztorikkal, érdekességekkel, és persze magával a szakmával. Bemutatjuk majd, hogy egyszerű földi halandóként hogy jutottunk el oda, hogy mi már megértjük miről is beszél két vitorlázó egy verseny után.

Saját élményeinken kívül tapasztalt vitorlázók beszámolóit olvashatjátok, tippeket kaptok, hogy mire figyeljetek oda vitorlás bérlésnél, vásárlásnál. Hajós túrákról, kikötőkről lesz szó, és persze megtudhatjátok, hol szerezhetitek be a legszükségesebb és legszükségtelenebb kiegészítőket is. Szóval igyekszünk körbejárni az összes lehetséges kapcsolódási pontot köztetek és a vitorlázás között.

A következő és egyben első tisztes poszt a Kékszalag köré fog épülni, hiszen melyik másik esemény adná vissza jobban a vitorlás életérzést? Addig is igyatok egy hideg fröccsöt a nagy melegre és a blog születésére, mi pedig hamarosan jövünk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szel-jegyzet.blog.hu/api/trackback/id/tr967591422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása