Szél/jegyzet

SZIGET-re luxussal!

2015. augusztus 10. 12:32 - Budapest Boat Show

Képzeld el, hogy ülsz egy hajóban, mely békésen ringatózik a vízen, majd amikor nekiindulsz, a több mint kétszázötven lótól felágaskodik a motorcsónak, a ruhádat tépi a szél, a gyorsulás a puha bőrülésbe nyom, és hatvannal hasítod a hullámokat, miközben a fülig érő mosolyt egyszerűen nem tudod eltüntetni az arcodról.

szigetre_luxussal.JPGTudom, tudom, arról volt szó, hogy ez egy vitorlás blog, és ehhez kapcsolódó témában írunk majd, de emellett nem tudok szó nélkül elmenni. Mint tudjátok, augusztusban évek óta van egy hét, melyen megtelik a főváros külföldiekkel, akik a legnagyobb hazai fesztiválra érkeznek, hogy kitombolhassák magukat. Idén ez a hét ma kezdődik.

Mivel a SZIGET Fesztivált nem kell bemutatnom senkinek, inkább elmondom, hogy hol kapcsolódik egymáshoz ez a kettő. A SZIGET Fesztivál egyik szolgáltatása a SZIGET VIP HAJÓ, ami igazából két motorcsónak, egy Crownline 19 SS és egy FourWinns 195, melyeket több mint 250 ló ereje tol a vízen. Ez a szolgáltatás egy exkluzív vízitaxiként írható le leginkább, mely a Batthyány térről közvetlenül a fesztivál belépési pontjára viszi a fesztiválozókat. Teszi ráadásul mindezt pusztán 4000 forintért! A hajók a fesztivál alatt minden este 17-21 óra köztt szállítják majd az utasokat, kezdve a mai nappal.

Ha megjött a kedvetek, vagy többre vagytok kíváncsiak, akkor menjetek a boatshow.hu-ra, ahol mind az információkat, mind a jegyet beszerezhetitek.

Addig is jó fesztiválozást, a bátrabbakkal, pedig találkozunk a hajón!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szel-jegyzet.blog.hu/api/trackback/id/tr907695900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása